Football Manager HandHeld 2012

Football Manager HandHeld 2012 3.3

Speel de nieuwe Mourinho of Hiddink vanaf je telefoon

VOOR

  • Groot aanbod echte spelers
  • Keurige wedstrijdweergave
  • Elk facet behandeld
  • Duidelijke transfermarkt

TEGEN

  • Vereist geduld

Excellent
9

Football Manager HandHeld 2012 is de Android variant van het populaire spel voor pc. Je krijgt een voetbalteam tot je beschikking en daarmee moet je successen behalen. Heb jij het in je om een heel team aan te sturen? Probeer het met Football Manager HandHeld 2012.

Om als trainer in Football Manager HandHeld 2012 te slagen dien je een team onder je te hebben; daarbij kies je uit de vele competities een club. Zodra je bent aangenomen moet je alle facetten van het voetbal bepalen. Zijn je spelers fit en gemotiveerd, is je scout druk op zoek naar talent en wat moet je de pers antwoorden op hun lastige vragen? In Football Manager HandHeld 2012 lijkt het alsof de club in de goot zou belanden zonder jou, zo druk heb je het. Alle clubs uit het betaalde voetbal zijn vertegenwoordigd en je koopt desgewenst elke speler.

Het grote verschil met andere voetbalmanager spellen is dat Football Manager HandHeld 2012 de officiële licenties heeft verkregen. Hierdoor zijn dus alle clubs inclusief hun daadwerkelijke logo's en al vertegenwoordigd. Zo speel je bij Feyenoord met John Guidetti en is Evander Sno een belangrijke spil in de formatie van RKC Waalwijk.

De tactiek bepalen van een wedstrijd is leuk maar om daarna langs de kant toe te moeten kijken verveelt snel. In tegenstelling tot FIFA 12 bestuur je de spelers op geen enkele wijze. Overigens duurt het erg lang voordat je überhaupt aan een wedstrijd begint; je bent eerst talloze berichten over transfers uit compleet onbekende competities aan het wegklikken. Laat je overigens niet afschrikken door de drukke lay-out, dankzij een duidelijke helpfunctie heb je het zo onder de knie.

Football Manager HandHeld 2012 is een prima spel voor mensen met tactisch inzicht en veel geduld. In plaats van een mooi hakballetje of schaarbeweging ben je nu druk met transfers en tactieken. Football Manager HandHeld 2012 is geen spel dat van je beeldscherm afspat; alles gaat rustig en stap voor stap. Weet jij de juiste passen te zetten dan leid je je team wel naar de eeuwige roem in Football Manager HandHeld 2012.

Meeste downloads Sportspellen voor android

Meer
Football Manager HandHeld 2012

Download

Football Manager HandHeld 2012 3.3

Beoordelingen about Football Manager HandHeld 2012